Disclaimer

Ondanks alle inspanningen kan Currentratio.nl, Recruitment for Professionals Finance HR Management Sales niet garanderen dat de informatie op deze website volledig, correct en te allen tijde up-to-date is. Dit geldt ook voor alle links die direct of indirect aan deze website zijn gekoppeld. Currentratio.nl, Recruitment for professionals Finance HR Management Sales is niet verantwoordelijk voor de inhoud van elke internetpagina die kan worden bezocht via zo’n link. Currentratio.nl Recruitment for Professionals Finance HR Management Sales behoudt zich te allen tijde het recht voor veranderingen door te voeren of aanvullingen te doen op de informatie zonder mededeling vooraf.

Door het gebruik van deze site bestaat nooit een contractuele verbintenis of komt deze tot stand met Currentratio.nl, Recruitment for Professionals Finance HR Management Sales voor het doel van het opvragen van informatie, advies of diensten van deze strekking. Currentratio.nl, Recruitment for Professionals Finance HR Management neemt afstand van alle wettelijke aansprakelijkheid die voortkomt uit het gebruik van de content en geeft geen garantie betreffende de accuratesse van de informatie die het bevat, of dat toegang tot de website te allen tijde ononderbroken zal zijn.

Currentratio.nl, Recruitment for Professionals Finance HR Management houdt zich niet verantwoordelijk voor bijzondere, incidentele of zwaarwegende schade, inclusief ontbreken van toegankelijkheid, verlies van data en omzetverlies, als gevolg van het gebruik van informatie die beschikbaar is op deze website.
Bekijk alle vacatures
Currentratio gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.