Opdrachtgevers

Waarom Currentratio

Currentratio is gespecialiseerd in de financiele functies en heeft hier dan ook jarenlang ervaring in. Onze achtergrond is in veel gevallen ook binnen Finance, dus we begrijpen niet alleen onze kandidaten maar ook onze klanten. We bemiddelen in financiele functies binnen profit, non profit en accountancy. Met mensen werken is gevoel en dat gevoel moet goed zijn. Zeker als je een collega aanneemt. Currentratio hecht aan heldere verwachtingen. Wat willen we wel en wat willen we niet. Dat vragen wij van onze kandidaten maar en dat weten we van onze klanten, omdat we die kennen. Ook klant worden en vrijblijvend overleggen over vacatures.

Talent gespot voor “jaarrekeningenland”!!

De accountancy wereld is volop in beweging. Er resten ons nog maar een paar maanden voor wat interim controles en dan barst de drukte in jaarrekeningland weer los met aangiftes vpb en ob. Daarom is dit het tijdstip om de administratie op orde te hebben en zo goed voorbereid te zijn op wat komen gaat. Dit geldt voor bedrijven maar ook voor de accountant. Als de accountants voor onze deur staan, hebben we dan alles afgerond en op orde? Zijn alle activa klaar en in kaart gebracht? Of wachten we tot we de vraag van de accountant krijgen….? Hebben we de projecten scherp in beeld met de specificaties voor het onderhanden werk klaar en getoetst?
Ook binnen de accountancy komt er steeds meer behoefte aan ervaren talent op het gebied van controles en samenstel. Currentratio assisteert accountants, bedrijven en instellingen in het vinden van jong en ervaren talent. Wij merken dat ook in het MKB meer vraag komt naar echte alleskunners die zowel boekervaring hebben als ook de cijfers goed in beeld kunnen brengen. Alleen zo kan een liq prognose scherp en op maat gemaakt worden en kunnen investeringen goed gefundeerd worden. Een mooi proces waar een goede samenwerking tussen controller & accountant …….
We staan u graag te woord: 0624918888 of 088-0333800.

Nieuwe ronde nieuwe kansen …..

Het wordt drukker op de arbeidsmarkt. Dat is voor ons goed te merken. Mensen zijn sneller niet meer beschikbaar en dat zorgt voor gewenning. Gewenning van opdrachtgevers maar ook voor kandidaten. Want wanneer hak je de knoop over de nieuwe functionaris door en wanneer wil je het nog even aankijken. Of we al rode oortjes en gierende hartkleppenmoeten krijgen van de stress? Nee, gelukkig niet maar het aantal vacatures loopt op en het aantal kundige, beschikbare, kandidaten loopt duidelijk terug omdat zij inmiddels een baan hebben. Binnen de lopende wervingsprocedures wordt het “monitoren” van beschikbaarheid een belangrijk item. Niet alle kandidaten zetten gelijk in op de ideale baan. Soms een kiest men voor tussenstation voordat de zo begeerde positie bereikt kan worden. Soms ook kiezen kandidaten voor de baan waarvan ze verwachten lang onder pannen te zijn. En in juist deze tijd geeft HR gas. En niet zo maar want de wetgeving verandert volop als het gaat om het arbeidsrecht. En ook op het gebied van Concurrentie bedingen zijn er wijzigingen die er aan komen. En dat is maar een greep uit de HR agenda. Allemaal zaken die door HR bekeken moeten worden wat er nu toch allemaal het zelfde of juist anders zal moeten. Currentratio heeft juist in de afgelopen periode commerciële en corporate HR mensen verder kunnen helpen en hun nieuwe werkgevers.

Jacques aan het woord

Goeie dingen doen ….Dat is makkelijk gezegd mat wat zijn dat dan: Goeie dingen. Vertel het eens Jacques. Ik roep het vaak en ik meen het ook. Want goeie dingen doen is een prima thema om op een afdeling elkaar te verbeteren, te zorgen dat het efficiënter kan, te zorgen dat het hele team open staat voor veranderingen en verbetering. Wel naar die cursus of opleiding gaan. Gesprekken met kandidaten en bedrijven zijn vanwege die “goeie dingen” een bron van inspiratie voor mij. Je komt door een goed gesprek met kop koffie weer even tot elkaar. En spiegelen helpt dan menig controller of HR prof ook verder. Want wat zetten we op de agenda. Moet ik mijn afdeling gaan herstructureren en zo ja wat ga ik dan doen, wat doe ik met bepaalde taken. Zet ik ze nou onder de ene of de andere functionaris. Ga ik taken versimpelen of juist bij elkaar zetten bij 1 functionaris. Leuke veranderingen die niet alleen passen in een “Landal strategie sessie ” maar vooral ook op de werkvloer. Want... als continue proces kunnen er veel “goeie dingen gedaan worden”.
En als u goeie dingen doet, doet Currentratio graag mee!
Kwestie van bellen; 06 2491 8888
Copyright © 2024 Currentratio Sitemap Privacy Statement
Currentratio gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.