Diensten

Currentratio.nl is doorlopend in gesprek met uiteenlopende kandidaten in Nederland. En dat praten doen we al jaren. Dat zorgt dan ook voor een uitgebreid netwerk van zeer uiteenlopende financiële vakmensen die graag van tijd tot tijd een nieuwe uitdaging aangaan. Door het toepassen van “SLIMrecruitment” kijken we verder dan alleen talenten, systemen en essentiële ervaringsgebieden, maar ook naar perspectief en ontwikkelvermogen. Currentratio werft en selecteert een select gezelschap voor elke nieuwe vacature en gebruikt daarbij de nieuwste technieken, zoals online recruitment & SLIMsearch door alle netwerken van Currentratio. Hierdoor wordt maximale inzet van mensen en middelen ingezet om elke vacature tijdig en kwalitatief op maat te vervullen met de juiste functionaris.

Interim Management

Currentratio zorgt voor de juiste financiële, HR of Management interim. Interim inzet voor een project of veranderingssituatie is bijzonder. De eisen zijn altijd specifiek. Iemand moet gelijk kordaat kunnen leidinggeven of juist soepel meedoen in het team. De cultuur moet matchen en ook de vaardigheden die gevraagd worden moeten ruimschoots beheerst worden. Miskleunen levert altijd ergernis en vertraging op. Wij hebben jarenlang kennis mogen maken met een groot aantal professionals, die voor u beschikbaar zijn om uitvoerende, maar ook beleidsmatige (controlling) ondersteuning te bieden. Currentratio kijkt verder en kent de mensen en hun referenten vaak langer.

Currentratio rekent een All-in Uurtarief op regiebasis, waarbij de reiskosten zijn inbegrepen. In het tarief is een nuchtere winstopslag van Currentratio inbegrepen.

Outplacement

Organisaties veranderen vaak net zo snel als de maatschappij om ons heen. En dan kan een functie na een aantal jaren niet meer passen. Currentratio assisteert ook bij het begeleiden en coachen van kandidaten.

Werving & Selectie

Currentratio.nl werft voor 70% financiële functies zoals administrateur, debiteuren medewerker, assistent controller, Financial Accountant, Business Controller, Finance Manager, Financial Controller e.a. Tevens werft Currentratio voor HR & Management functies zoals Inkoper, Systeembeheerder, PZ functionaris, Corporate HR, Consultants, Recruiters en Business Managers.

Advies

Kandidaten denken vaak in vacatures, maar bedrijven willen oplossingen en dan is het invullen van een vacature in de organisatie niet altijd makkelijk. Een fulltime kracht die meer doet dan alleen één taak of een parttime kracht die dat juist wel doet. Currentratio denkt buiten de gebaande kaders en denkt mee in de processen van u als klant, om zo optimaal van toegevoegde waarde te zijn. Dat doen we ook graag voor u. Geen hoempa maar lekker praktisch.

Contact

Wilt u weten wat Currentratio.nl voor u kan betekenen? Of wilt u meer weten over een bepaalde dienst? Neem dan contact op met een van onze consultants.
Currentratio gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.