Diensten

Currentratio.nl is actief binnen de gespecialiseerde arbeidsbemiddeling en doordoor doorlopend in gesprek met uiteenlopende kandidaten sinds 2000. Met veel passie en deskundigheid verzorgen de consultants van Currentratio.nl de tijdelijke en permanente inzet van gespecialiseerd personeel.
Vanuit het hoofdkantoor in Capelle ad IJssel wordt onze dienstverlening landelijk desgewenst internationaal uitgevoerd.

Portfolio

Currentratio.nl is een zelfstandige Nederlandse organisatie met ruime achtergrond in de bemiddeling van tijdelijk en permanent personeel in de sectoren Finance, Human Resource, Management & Sales, Payrolling. Van ambitieuze starter tot en met ervaren directeur. En dat binnen Big business, MKB & Non Profit. Currentratio.nl “partnert” haar klanten en dat scheelt tijd.

SLIMrecruitment

Door het toepassen van “SLIMrecruitment” kijken we naar actief zoekende kandidaten, maar ook naar perspectief en ontwikkelvermogen. Desgewenst naar kandidaten die niet op zoek zijn. Currentratio werft en selecteert een select gezelschap voor elke nieuwe vacature en gebruikt daarbij, naar behoefte, de nieuwste technieken.

ProjectenBureau

Interim inzet voor een project of veranderingssituatie is bijzonder. De eisen zijn altijd specifiek. Iemand moet gelijk kordaat kunnen leidinggeven of juist soepel meedoen in het team. De cultuur moet matchen en ook de vaardigheden die gevraagd worden moeten ruimschoots beheerst worden. Met ruime kennis en ervaring zorgt Currentratio voor zekerheid in inzet.

Contact

Wilt u weten wat Currentratio.nl voor u kan betekenen? Of wilt u meer weten over een bepaalde dienst? Neem dan contact op met een van onze consultants.
Copyright © 2024 Currentratio Sitemap Privacy Statement
Currentratio gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.