Over Currentratio

Over Currentratio.nl

Currentratio.nl is een Werving & selectie buro voor financiële, management en HR-functies in Nederland. We werken voor het MKB maar ook voor Internationale organisaties. Van MBO met ruime ervaring tot en met WO.

Currentratio.nl is een bekend adres voor bedrijven die op zoek zijn naar een passende kandidaat en kiezen voor kwaliteit en kiezen voor succes. Currentratio zoekt, vindt en selecteert de allerbeste kandidaten voor zeer uiteenlopende mkbbedrijven, internationale organisaties en instellingen. Wij werven & selecteren kandidaten voor financiële-, management- en HR-vacatures.

Currentratio is een betrouwbare partner met een groot en zeer uitgebreid netwerk aan bekende en vaak reeds gesproken kandidaten. Daarnaast passen we de nieuwste wervingstechnieken toe om u een complete selectie te kunnen bieden. Van ons als partner mag u iets extra’s verwachten. Currentratio is gewend om in oplossingen te denken. We kijken naar de kandidaten en hun vaardigheden en wensen door de ogen van de klus die moet gebeuren. Eerlijk overleg over levensechte kandidaten uit een zeer uitgebreid netwerk van kandidaten met het oog op de vacature leidt zo tot een bewuste keus. Zo levert Currentratio.nl meer toegevoegde waarde.

Kwaliteit is de norm en het denken in oplossingen het vertrekpunt. Currentratio is NEN 4400 gecertificeerd. Wij zijn ook gewend om op lange termijn met organisaties en hun functionarissen samen te werken. Dat werkt prettig! Wilt u samen de kandidaat nog eens tegen het licht houden zitten we naast u aan tafel. Is de juiste kandidaat lastig te lokaliseren, gaan we de grens over of gaan we over tot doelgroepmarketing. Dat maakt een vacature een extra uitdaging voor Currentratio.

Heeft u nog vragen over Currentratio? Of heeft u interesse in onze diensten, ons team staat u graag te woord. Ook na kantoortijd: 06 249 188 88.

Ontstaan

Currentratio.nl is opgericht door Jacques Koekkoek en is geboren in 1968. Hij heeft als Rotterdammer met veel plezier en enthousiasme de Haarlem Business School gevolgd en is sindsdien werkzaam binnen de arbeidsbemiddeling. Met meer dan 30 jaar ervaring binnen de arbeidsbemiddeling heeft hij een groot deel van zijn jaren toegewijd aan de actieve recruiting van professionals. Kenmerkend voor zijn handelswijze is de partnergedachte waarbij WIN WIN centraal staat. Is in privé een enthousiast vader, hardloper en motorrijder. Het contact met mensen is zijn hobby, werk en passie.

Copyright © 2024 Currentratio Sitemap Privacy Statement
Currentratio gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.