Nieuws

GL accountant nu nog beschikbaar, maar niet voor lang…

Paulien kwam ik tegen bij mijn zoektocht voor een GL Accountant voor een bevriende relatie. Deze fijne vakvrouw bleek uiteindelijk nèt niet de juiste kandidaat en is momenteel dus nog beschikbaar. Ze is een leuke, spontane kracht die graag door de natuur banjert. Ook is ze een echte doener, die door puur praktijkervaring ruimschoots het HBO-niveau heeft kunnen behalen, ondanks dat ze een MBO heeft afgerond. Een echte GL-Accountant! Het is niet zo maar een vak, want in de omgeving van een internationale organisatie moet je wel passen. En Paulien past in die omgeving! Jaren heeft zij in een internationale omgeving gewerkt, met diverse standaarden. Zo heeft zij de administratie verzorgd voor dochtermaatschappijen in onder andere Duitsland (german gaap), Italië, Nederland, Uk, US (USGAAP). Met Productieadministratie heeft zij ruime ervaring.

Ook kan zij met meerdere software systemen goed overweg. Zo heeft zij onder andere ervaring opgedaan met SAP, Oracle, Exact, Multihouse, JD Edwards. Met de genoemde pakketten heeft zij in het verleden gewerkt en een nieuw pakket leren is voor haar geen enkel probleem. Als persoon is zij zeer loyaal, doortastend en een echte teamplayer! Toen ik met haar in gesprek was, liet ze zich zien als een fijne betrouwbare collega, die een nieuw, lang dienstverband binnen een dynamische werkomgeving zeker waard is. Misschien de juiste collega voor uw cijfers?


Controlling op Maat

Opvallende mensen zijn makkelijk te herinneren. Koos is zeker opvallend! Hij is een hardloper, die graag in zijn vrije tijd even een rondje doet. Hij heeft een openhartige glimlach en is vol vertrouwen, wat mij meteen aan hem opvalt, wanneer ik met hem in gesprek ben. Een post HBO-er, die ervaring heeft opgedaan in een internationale productieomgeving en van vele markten thuis is. Hij is gespecialiseerd in productieanalyse en costcontrol voor projecten.

Ook “budget & actual” dichter bij elkaar brengen en efficiency verbetering vallen binnen zijn vakgebied. Hij heeft oog voor detail en persoonlijke verhoudingen. Hij houdt graag het contact met de budgethouders en verdiept zich in het verhaal achter de cijfers. Ook dit doet hij heel collegiaal en coöperatief. Koos is een harde werker, een echte “hands’on”-aanpakker, die momenteel direct beschikbaar is. Niet alleen is hij bekend met IFRS, DutchGAAP, DNB, CBS, SAP, maar ook met cost control voor bijvoorbeeld grootonderhoud van een fabriek. Hij overziet het geheel en houdt van details. Naast een goede controller is Koos ook een coach, die op informele wijze zijn werk doet. Hij kijkt met een analytische blik naar het proces en stoeit graag met mensen over procesverbeteringen. Koos staat open voor een mooi project of een vaste betrekking.

Wie wil meer weten over deze deskundige vakman?


Credit control, maar dan op zijn Frans -Parlez-vous Français?

Parlez-vous Français? Wat is het toch een mooie taal! Mooi, maar moeilijk. De meesten laten dit ondergewaardeerde vak dan ook zo gauw mogelijk vallen op de middelbare school. Ikzelf heb het voor het laatst op de HAVO geleerd en daarna weinig tot nooit meer iets mee gedaan. En dat terwijl de Franse taal van groot belang is voor ons internationale kikkerlandje. Bijvoorbeeld in het vak van Debiteurenbeheer of Credit Collector is het soms een “must” en soms een “pre” wanneer de Franse taal goed beheerst wordt. Want ook de Franse klanten verdienen de extra aandacht, die nodig is voor een optimale cashflow. En dan is: ‘ik google het wel even…’ niet voldoende. Currentratio let op de talen van onze kandidaten, juist als het gaat om Credit Control. Ook in 2017 heeft Currentratio weer een aantal uitzonderlijke credit collectors, die de Franse taal uitstekend beheersen. Enkelen zijn geboren in Frankrijk, de meesten zijn in Nederland met de Franse taal aan de slag geweest. Meer weten over praktisch inzetbare kandidaten in de credit control? We zorgen er graag voor!

Jacques aan het woord – Geef talent de ruimte

Jonge mensen met talent verdienen een kans om te laten zien wat ze in zich hebben. Sterker nog, dat hebben ze ook nodig. Naast een opleiding is praktijkervaring bijzonder noodzakelijk. De combinatie van praktijkervaring en de juiste opleiding maakt dat mensen kunnen groeien in hun vak. Dit geeft ze zelfvertrouwen en maakt hen waardevol voor de arbeidsmarkt. Ook dit jaar komt er een aantal MBO-stagiaires beschikbaar voor de arbeidsmarkt, die graag praktijkervaring opdoen en een goede mentor nodig hebben. Zo ook in de Regio Rotterdam. Iedereen verdient een kans, deze stagiaires uiteraard ook. Heeft u een mogelijke plek voor stagiaires binnen uw financiële afdeling? Of zoekt u een echte “doener” met een beetje ervaring en heel veel motivatie? Laat het Currentratio weten. Wij dragen deze talentvolle, jonge mensen een warm hart toe. Want de jr. Administratief Medewerker is de vakman of vakvrouw van straks.
Copyright © 2024 Currentratio Sitemap Privacy Statement
Currentratio gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.