Blog

Elke week maken de consultants van Currentratio weer veel mee. Werven, selecteren, praten met kandidaten en opdrachtgevers levert steeds weer nieuwe gedachtes op die ze met veel plezier vertalen naar een blog. En die vind je hier!

Uit de comfortzone.

Een bevriende relatie vertelde mij in de afgelopen week dat hij op zijn 35ste besloot het roer om te gooien. Jarenlang werkte hij als salesmanager. Maar hij stopt met deze werkzaamheden en gaat voor zichzelf beginnen in…..Het organiseren van reizen door het Himalaya gebergte. En zoals hij zegt: “Gedurende zo’n reis stap je uit je comfortzone”. Hij had het over de reis van de deelnemers, maar ook over de reis die hij zelf met deze stap was begonnen. Een geweldige uitdaging dus. Ik weet dat hij het voor elkaar krijgt. Hij pakt zijn droom en gaat het doen. Het zal zeker niet altijd makkelijk zijn, want er zijn verrassingen, situaties die je niet had voorzien en die je wel moet oplossen. Maar juist daar wordt je sterk en een creatief denker van. Vijftien jaren geleden deed ik hetzelfde. Ook ik stapte uit een vaste baan, mijn comfortzone, en begon voor mezelf. Het heeft me heel veel goeds gebracht. Je boort er onverhoedse kwaliteiten mee aan. Een aantal kandidaten die ik bij Currentratio spreek en flink balen na een ontslag bij een lang dienstverband houd ik het wel eens voor. Ga naar Nepal, ga die nieuwe studie gewoon doen. Stap uit je comfortzone en bouw aan de kwaliteiten waar jij en je nieuwe werkgever weer blij mee zijn.

En dan…is het al weer bijna tijd voor vakantie!

Wat een lekker weer! De zon schijnt vaker en de dagen lijken langer. Maar voor de drukke, hardwerkende managers betekent dit dat er gepland moet worden met het oog op de vakanties van het personeel. Wie gaat wanneer en voor hoe lang? Tijd nemen om te overleggen en wat heen en weer te schuiven. En niet onbelangrijk; Een manager moet ook “de accu opladen” en tijd doorbrengen met het thuisfront. De officiële zomervakanties zijn in zicht dat betekent de planning doornemen en zorgen dat alles op de nodige sterkte blijft. Er mag geen onderbezetting zijn die tot achterstanden kan leiden. Dat is niet lekker terugkomen van vakantie. Ben je net lekker uitgerust, is het gelijk overwerken geblazen….DAT kan niet de bedoeling zijn. Wilt u dit voor zijn of de missende puzzelstukjes zoeken… Dat kan. Juist voor dergelijke periodes heeft Currentratio ervaren krachten paraat staan om in te vallen en aan te pakken. Uitvoerend, leidinggevend en projectmatig. Het kan allemaal. Meer weten? Bellen ( 06 - 249 188 88 ) of mailen ( jacques.koekkoek@currentratio.nl ) kan en mag altijd.

DAAR IS HIJ de leukste kandidaat voor de minstens zo leuke vacature

Jong, snel, deskundig, genoeg ervaring, collegiaal. Ja hoor, past ook zeker in het team. Maar moet hij weg dan gaat hij gewoon uit eigen beweging. Tja, de hier beschreven kandidaat hebben we niet zo vaak bij Currentratio. En we doen toch echt ons best om die allerleukste, beste kandidaat te vinden.

Maar wat is dan die allerleukste, beste kandidaat……? Wanneer hij of zij past in de huidige functie, in het huidige team? Of kijken we ook naar de toekomst als het gaat om de juiste kandidaat? Lang niet alle kandidaten zoeken na behaalde diploma’s de juiste cursussen om daarmee te zorgen dat ze bij blijven in het vak. Ik zoek graag naar kandidaten met veel eigen initiatief. Initiatiefrijk zijn, maakt kandidaten gewoon beter in welk vak dan ook. Dus als je al leuk bent en beter wilt worden…, cursusje Eigen Initiatief?

Bent u ook op zoek naar kandidaten die niet alleen leuk maar ook nog initiatief hebben? Currentratio helpt u graag verder met de juiste administrateurs tot en met controllers. Meer weten ? 0624918888.

Trainingspak in CFO of is het toch echt omgekeerd?

Is dat nou een combinatie. Niet echt iets wat je je voorstelt bij een CFO. Als CFO zie je een man met een flinke kin en goed pak. Over beeldvorming gesproken… “Ja en beeldvorming is bijzonder belangrijk Heer Koekkoek” heb ik mij laatst door een imago organisatie laten vertellen. Door mijn werk mag ik diverse contacten onderhouden met beleidsbepalers en het leuke is daarbij dat de gesprekken met deze mensen in trainingspak toch zeker net zo belangrijk zijn voor deze mensen. Die leven met hun werk en stoppen bepaald niet als het trainingspak aangaat. Veel frisse inzichten komen in het bos aanwaaien en dat geld uiteraard ook voor veel kandidaten. Het werk wordt daarmee een stuk mooier als we de complete mens in onze collega’s zien. Geen oogkleppen en imagoverhalen maar “echt zijn” en “echt blijven”. Tot zover de dominee’s zoon, ik ga even trainen…..

Hoe is het met mijn Talentenpool?

Ondernemen en managen is niet zomaar een vak. Immers, de markt beweegt en zorgt ervoor dat wat nu goed is binnen de organisatie, straks misschien wel weer anders moet. De wetgeving verandert doorlopend. Het marktaandeel kan nu goed zijn, maar blijft dat ook zo? Wakker zijn, betekent niet per definitie ook; wakker blijven. Het blijkt heel belangrijk te zijn om te kijken naar het talent dat je in huis hebt en daar ook wilt houden. Binnen Currentratio komen we vaak het volgende tegen; Veel aandacht bij selectie aan de poort, maar veel minder aandacht voor het talent dat al binnen is. En dat terwijl het binnen houden van goede mensen minstens zo belangrijk is! Uit cijfers blijkt dat 51% van de werknemers eigenlijk wel open staat voor een nieuwe baan. 9.1% is actief op zoek! Ben je de manager van een goed lopend team, dan is zo’n percentage best schrikken. De getalenteerde mensen binnen je pool wil je als manager behouden en zo nodig aanvullen met nieuw talent. Ook eens brainstormen over het talent in uw organisatie? Financieel HR &Commercieel talent vinden we zeker… Currentratio doet het gewoon.

'Goeie' dingen doen.

“Goeie dingen doen, daar wordt een mens blij van”. Ik roep het vaak en ik meen het ook! “Wat zijn dat dan Jacques, goeie dingen, vertel …”, krijg ik regelmatig terug. Nou, het thema “ goeie dingen doen” is een prima thema om op een afdeling elkaars kwaliteiten te zien en in te zetten, efficiëntie te verhogen en met het hele team open te staat voor mogelijke veranderingen en verbeteringen. Bijvoorbeeld wel naar die cursus of opleiding gaan.

Gesprekken met kandidaten en bedrijven zijn vanwege die “goeie dingen” een bron van inspiratie voor mij. Je komt door een goed gesprek onder het genot van een kop koffie weer even nader tot elkaar. Trouwens, spiegelen helpt menig controller of HR prof ook verder. Want wat zetten we op de agenda? Moet ik mijn afdeling gaan herstructureren en zo ja hoe en wanneer ga ik dan doen? Wat doe ik met bepaalde taken, zet ik ze onder de ene of toch onder de andere functionaris? Ga ik taken clusteren of juist spreiden onder meerdere functionarissen. Prima gesprekken die niet alleen passen in een “Landal-strategie-sessie ”.Vooral ook op de werkvloer kunnen er veel “goeie dingen” gedaan worden. En als u goeie dingen doet, doet Currentratio graag mee!

Heb je nog vragen of opmerkingen dan kan je altijd contact opnemen met me. Jacques.koekkoek@currentratio.nl of 06-249 188 88

Creatief met kurk of te creatief met een cv?

In mijn vak onthoud ik uiteraard namen. Namen van klanten maar zeker van kandidaten. Diezelfde kandidaten kom ik ondertussen met regelmaat weer tegen, want als je inmiddels 23 jaar mensen spreekt, interviewt en analyseert, is het niet zo uitzonderlijk dat mensen opnieuw voorbij komen. Zo is er bijvoorbeeld, laten we zeggen, Jan. Heel wat jaren geleden een keer ontmoet. Een wakkere vent met een degelijke pitch en een goed verhaal over wat hij waar en hoe gedaan had. Hij stuurde mij kort geleden een hernieuwd cv. Op een vrijdagmiddag heb ik deze recente cv doorgestuurd naar een relatie die ik goed ken, met de vraag, “Deze man heeft dus bij jou gewerkt?” Na enige minuten komt een app terug met veel lachende smiley’s en de ondertiteling, “wahaha, klopt helemaal niets van..!” Toch wat nieuwsgierig geworden zijn we even heen en weer gaan bellen en wat blijkt..: de periodes van de dienstbetrekkingen en de werkzaamheden zijn nogal verschillend van wat bekend was bij mijn relatie! Uiteindelijk hebben we er samen hartelijk om gelachen, maar duidelijk werd wel dat zorgvuldigheid met ontvangen cv’s altijd nodig blijft. Een leuke grap en een grol is prima op zijn tijd maar neem je iemand aan op basis van een “creatief” cv dan kan het lelijk mis gaan. Graag kijken we daarom bij Currentratio verder dan een cv. Immers, verwachtingen dienen ook waargemaakt te worden. Meer weten over de minder “creatieve” kandidaten achter de cv’s van Currentratio?

Nieuwe Ⓡonde, nieuwe kansen voor HR & Consultants

Het wordt drukker op de arbeidsmarkt. Dat is voor ons goed te merken. Mensen zijn sneller niet meer beschikbaar en dat is toch weer wennen. Wennen voor opdrachtgevers maar ook voor kandidaten. Want wanneer hak je de knoop over de nieuwe functionaris door en wanneer wil je het nog even aankijken? Of we al rode oortjes en gierende hartkleppen moeten krijgen van de stress? Nee, gelukkig niet, maar het aantal vacatures loopt op en het aantal kundige, beschikbare, kandidaten loopt duidelijk terug omdat zij inmiddels een baan hebben. Binnen de lopende wervingsprocedures wordt het “monitoren” met het oog op beschikbaarheid een belangrijk item. Niet alle kandidaten zetten gelijk in op de ideale baan. Soms kiest men voor een tussenstation voordat de zo begeerde positie bereikt kan worden. Soms ook kiezen kandidaten voor de baan waarvan ze verwachten lang onder pannen te zijn. Al met al vraagt het wikken en wegen omtrent een nieuw aan te nemen collega veel betrokkenheid van HR en P&O. Dit gebeurt dan ook nog in een periode waarvan er veel van HR en P&O wordt gevraagd. Immers, de wetgeving verandert volop als het gaat om het arbeidsrecht. Ook op het gebied van concurrentiebedingen zijn er wijzigingen die er aan komen. Dit is nog maar een selectie uit de HR agenda. Allemaal zaken die bekeken moeten worden. Wat kan blijven en wat zal anders moeten? Currentratio heeft juist in de afgelopen periode veel commerciële en corporate HR mensen verder kunnen helpen.
Heb je nog vragen of opmerkingen naar aanleiding van dit stukje? Mail gerust!
jacques.koekkoek@currentratio.nl

Stevige plank voor HBO Starters

Mijn oma had vroeger zon prachtige plank in de kelder met van die wekpotjes. Had ze overgehouden aan de oorlog. "dan heb je altijd wat op voorraad". De plank was altijd goed voor rozijnen, abrikozen en andere lekkere dingen die altijd wel goed uit kwamen. En Currentratio gaat ook een plank in het leven roepen. Jawel een stevige plank en dat moet ook wel want de HBO starters die op deze plank zitten zitten behoorlijk ongedurig te wiebelen met wippen. Niet zo gek want ze willen graag aan de slag in een financiele administratie, accountants bedrijf of een vergelijkbare omgeving. Gemotiveerde mensen die inmiddels wel een beetje klaar zijn met het verhaal dat ze geen ervaring hebben en het daarom niet zijn geworden. De een zegt een maand gratis werken doe ik zo om te bewijzen dat ik het kan, de ander heeft een met een line up van allerhande starters en financieel medewerkers die graag aan de slag willen en op school en stages al best wat gedaan hebben met een exact, navison of soms zelfs een SAP systeem. Meer weten over wat Currentratio voor u op de plank heeft liggen? We vertellen u het graag: jacques.koekkoek@currentratio.nl.

Haast Vergeten - Administrateurs

Je zou het haast vergeten in de wereld van nieuwe functies maar ze zijn er nog ….Administrateurs. Tegenwoordig toch weer vaker GL accountants genoemd. Nee, ze zijn niet vergeten, integendeel. Deze groep vaklui is hard nodig in dynamische organisaties van 2015. Het zijn juist de goede Administrateurs die van grote waarde kunnen zijn voor een afdeling. Echte alleskunners op de financiele administraties die het hele proces van factureren, betalingen, aangiftes maar ook aanmanen en periodieke cijfers maken, goed onder de knie hebben. Mensen die al enige jaren ervaring hebben zijn dan vooral fijn. Zij zijn snel van begrip, pakken aan en hebben weinig instructie nodig.
Opvallend is dat hun opleidingsniveau meer en meer HBO wordt. Is het niet door studie dan toch minstens door heel veel praktische ervaring met de allermodernste systemen en software. De rapportagestandaarden zoals USGAAP en Ifrs zijn meer en meer gevraagd voor dit soort mensen en ook een oog voor analyse en efficiency is meer en meer regel dan uitzondering. In de afgelopen maanden merkten we dat deze goede administrateurs meer en meer gewild zijn. Goed voor de waardering voor deze groep, die ook belangrijke teamplayers zijn. Currentratio heeft regelmatig mensen in beeld met deze kennis en ervaring die zowel tijdelijk als in vaste dienst de volgende stap kunnen maken. Meer informatie is zo geregeld; kwestie van bellen. Jacques Koekkoek 06 - 249 188 88.

Een Communicatieve HR Financial? Of gewoon een Finance Manager?

“We zoeken een Communicatieve HR Financial…. of zoiets”. Heerlijk om na een periode van vakantie de tanden te zetten in nieuwe aanvragen. Even pauze is leuk maar niet te lang graag. Organisaties zijn meer en meer in beweging en dat bleek wel bij deze service-organisatie. Naast een HR stuk waren er ook Finance taken toegevoegd. Budgetten maken, talentmanagement, recruiting coördineren en kortsluiten met afdelingsmanagers. Geen eenvoudig terrein. Juist dan is het opletten of je wel de juiste kandidaat aanbiedt. Waar liggen de eigen kpi ‘s. bijvoorbeeld van de opdrachtgever? Ook nu bleek het een goed idee om even door te praten over de inhoud van de functie met de DGA van deze internationale organisatie. Al heen en weer sparrend kwamen we er op uit dat het niet handig bleek alles bij een persoon onder te brengen. De keus viel op een Dynamische Finance Manager met SAP Fico ervaring, ondersteunt door een parttime HR adviseur. Graag gezocht…...En gevonden! Ook voor u zoeken en vinden we graag. Meer weten? jk@currentratio.nl / 0624918888.

‘Das Pech kandidaat weg…’

Herkenbaar misschien? Wij bieden kwaliteit in de recruiting. Dat is leuk en belangrijk om de opdrachtgever van de juiste kandidaat te voorzien. Echter, snelheid is een factor die we ook niet vergeten moeten. We kennen allemaal het fenomeen; zo heb je geen baan en zo kun je kiezen uit meerdere banen. In de 23 jaar van ons bestaan gebeurt het elkaar jaar minstens een keer of twee dat de kandidaat net voor een ander aanbod kiest omdat de eerdere opdrachtgever niet tijdig de beslissing nam. Dat is jammer van de tijd, moeite en inzet van alle betrokkenen. En dan heb ik het nog niet over de vertraging die de organisatie kan oplopen door het verlaat arriveren van de juiste kandidaat. De juiste kandidaten moeten geboeid worden en er dient doortastend gehandeld te worden. Currentratio houdt voeling met haar kandidaten binnen Finance, HR & Salesfuncties om zo tijdig te kunnen reageren en efficiënt met zowel de opdrachtgevers als de kandidaten om te gaan. te reageren. Is dit een garantie dat de kandidaat dan niet voor een andere organisatie kiest?.....We vertellen u graag meer jk@currentratio.nl / 0624918888.

“Het konijn van mijn dochter is dood”

Dat is de mededeling aan de telefoon wanneer ik een kandidaat opbel. Ik hoor een hartverscheurend gesnik op de achtergrond. Ik was op zoek naar moeder Anja omdat zij wellicht een nieuwe baan zocht. Tja, dan word je overvallen door een “ fact of life”. Ik ben er ook even stil van. In de tuin achter ons huis ligt een complete knaagdierenfamilie begraven, dus ik weet wat de impact van een overleden huisdier kan zijn. Ook in het huiselijk leven van een kanjer van een Salesmanager is een dood konijn maar wat belangrijk. Ik stel Anja voor haar op een later tijdstip terug te bellen. Als dat zou kunnen heel graag, krijg ik als antwoord. Het bleek een schot in de roos om deze dame later alsnog te spreken. Ze is een prof binnen de moderne salesorganisatie. Ze verstaat de kunst vanuit de bestaande business door te bouwen naar New Business. Anja is een getalenteerde dame die net buiten de boot viel als nr. 2 in en van onze procedures. Een kanjer die dus nog beschikbaar is. Meer weten over Anja, we vertellen u graag meer jk@currentratio.nl / 0624918888.

Een nieuw begin, een nieuwe start.

Het gebeurt iedereen een keer. De organisatie gaat anders, de afdeling wordt verplaatst, werkzaamheden gaan naar sint juttemus. De baan is toch niet wat we ervan verwacht hadden. Noem het maar op. Als je in die situatie bent moet je weer opnieuw beginnen. En dat is toch terug naar af. Wat wil ik, wat kan ik. Waar is vraag naar op de arbeidsmarkt en ook niet onbelangrijk … Wat wil ik eigenlijk doen. Want niets is minder storend dan dat je dezelfde frustraties in een volgende job opnieuw beleefd. De afgelopen maand passeerde Henry. Henry is een prima kerel, jonge vader en een hart van goud voor alles en iedereen die een warm kloppend hart heeft voor voetbal. Precies de man voor een bijzondere situatie. Hij gaat nieuwe werkzaamheden in een nieuwe rol vertolken die hij nog niet heeft kunnen doen. En deze rol gaat nieuwe vaardigheden van hem vragen. Niet omdat hij het oude niet meer kan, maar omdat hij toe is aan die nieuwe werkzaamheden. Met de cijfers aan de slag.. Dus dat hield in: van Accountant in de Controle naar een Assistent Controllers rol bij een internationale organisatie met veel entiteiten en rapportages. En het enthousiasme wat dan ontstaat is ronduit verslavend om mee te maken. Keer op keer, elke week weer. Heerlijk.

“Hoe word je zo’n CFO?”

Deze gedachte komt in me op wanneer ik met een kandidaat in gesprek ben die een enorme kracht en vitaliteit uitstraalt en dat ligt niet aan het "bouwjaar". Ik deel mijn gedachte hardop mee om te kijken wat ik terugkrijg….

”Mijnheer Koekkoek,… eh Jacques…. Ik ga voor het optimale, het ultieme, voor mezelf maar ook voor mijn werkgever. Toen ik mijn MsC behaalde en mijn scriptie schreef heb ik me dat al voorgenomen. Dat doel heb ik nooit veranderd. Het ultieme haal je niet zomaar uit je loopbaan en ook niet uit de organisatie waarvoor je werkzaam bent. Daar heb je in alle gevallen een plan voor nodig. In mijn geval eerst Accountancy en daarna naar het juiste company profile. Een plan waarbij verwachtingen een grote rol spelen. Wat verwacht ik zelf? Wat verwachten aandeelhouders? En niet te vergeten de collega's van andere afdelingen. Maar ik heb ook verwachtingen van mijn eigen ploeg! Om het ultieme te behalen moet je accepteren dat je moet blijven leren. “Agile” is voor mij een gevleugeld woord. In mijn ogen is dat een houding waarmee je je openstelt voor kennis en je leergierig houdt. Maar ook dat je blijft aanpakken, doen! En ja, dan neem je het risico dat je een fout maakt, dat klopt. Maar je eigen fouten zijn nog altijd de beste opleiding. Niet de enige uiteraard!”

Wow. Ferme handdruk - glimlach. Dit was leuk, gewoon omdat deze kandidaat inspireert, focust, denkt en ook doet. Dat blijft een geweldige combinatie zeker met zo’n persoonlijkheid.
Ook op zoek naar geweldige inspirerende en praktische mensen…jk@currentratio.nl, bellen of appen mag altijd 06 - 249 188 88.

Netwerken & Saté!

Netwerken is leuk. Ik mag het graag doen en zeker na een dag achter de computer met veel gegraaf door cv’s van mensen om net die ene perfecte kandidaat te spotten. Dat graven en spotten vind ik top om te doen. Het is echter net als drank,.... bij te veel... ga je scheel kijken. Dan is het een welkome afwisseling om naar een Netwerk Event als People's Business 2.0 te gaan. Dit keer in het WTC. Mooie locatie en goed georganiseerd. Dit keer enigszins nieuwsgierig omdat de most ‘influencial Rotterdammer Award’ zou worden uitgereikt. Vorig jaar was de eer aan voormalig premier Jan Peter Balkenende die de award dit jaar doorgaf aan dhr. Andre Kramer onder de bezielende leiding van dhr Jan Dirk Stouten. Mooi event en leuk gedaan. Na enige trek besloten mijn introducé en ik de saté te nuttigen. Zeker smakelijk, maar na thuiskomst bleek mijn dochter bijna plat te gaan van de knoflook. Dit was toch ….eh leerzaam. Volgende keer toch maar een broodje kaas?

Je wilt met pensioen……

De samenstelling van je team…..daar sta je niet altijd bij stil. Wees eerlijk, je hebt het al druk genoeg met morgen en aankomend jaar. Het lijkt ‘De-ver-van-je-bed-show’. Maar is het dat ook wel? Vroeg of laat is het wel de pensioengerechtigde leeftijd voor een van je mensen. Dan is het WEL een onderwerp. Je ‘team’ wordt ouder en dan is know how en ervaring de deur uit voor je er erg in hebt. Oké, een beetje overdreven, maar de kern is toch belangrijk. Denk aan de samenstelling van je team…. Nee, niet alleen jongeren. Dat is mijn devies. “Dus ik moet op leeftijd selecteren Jacques ?” Nee, dat zeg ik niet, maar selecteer op het passende stukje in de puzzel van het optimale team. Dus soms ouder en soms jonger. Reageren? jk@currentratio.nl.

Wie heb ik aan de lijn? Hallo.... Hallo...

Zondag 1100 rinkelt mijn telefoon. Floris aan de lijn. Ik zoek werk. Project is afgelopen en ik heb het niet zo met geraniums. Floris is een bekende kandidaat die ik al jaren ken. Stevige GL accountant maar een FP&A functie zou wellicht ook een prima stap zijn. Eerder ook al naar tevredenheid aan een baan geholpen jaren terug. Beetje een aparte vent, goed opgeleid maar absoluut ook zeer slim. De nieuwe uitdaging ligt bij voorkeur binnen de profit liggen waarbij dan een grote internationale omgeving hem zeer aanspreekt. . Wat maakt hem nou zo bijzonder?Intelligente integere kerel met de wil om te slagen. Innemende kracht die graag alles op alles zet om het werk goed voor elkaar te hebben. Kan goed samenwerken en is van nature zeer verantwoordelijk. Bekende ervaringsgebieden:Crediteuren, Debiteuren, Projectadministratie, AO / IC, Activa, Rapportages, Jaarrekeningen samenstellen, Grootboekadministratie, Correspondentie intern, Correspondentie extern, Balansspecificaties opstellen, Subsidieregeling, Consolidatie, Controlling, Jaarrekeningen voorbereiden. Bekende software en systemen:Word, Excel, SAP, Exact Globe, Business objects e.a.. Hij is zeer slim en doortastend met SAP en Excel kent ook weinig geheimen voor hem. Maar ook qua talen kent hij niet alleen Engels en ook Duits goed. USGAAP maar ook German GAAP kent hij goed en dat kunnen niet veel mensen zeggen. Meer weten over Floris? Bel of mail ...ik vertel je graag meer......

Hoe recruit je “The Recruiter”

Ja, ook recruiters worden gerecruit, De vacatures voor recruiter moeten vervuld worden net zo goed als Consultants van Techniek tot in de zorg. Recruiters zijn er in veel disciplines, van hoog tot lager opgeleid. Naar deze groep mensen is momenteel een grote vraag. Het aantal vacatures is in de lift. Dit zorgt voor meer vraag en dus ook voor meer vraag naar recruiters die zoeken naar het juiste talent. En zie dan maar eens de juiste collega-recruiter te spotten die minimaal net zo resultaatgericht is als dat eh…jij bent in jouw werk.
Maar niet alleen recruiters zijn veel gevraagd.Ook consultants die vraag en aanbod op een goede manier op elkaar af weten te stemmen. Een goede consultant krijgt behoeften en verwachtingen van de opdrachtgever boven tafel en zorgt, indien nodig, ook voor de beste voor de te vervullen functie. Een dynamische job die een hoog EQ vereist en bovendien een stuk vakkennis. Op zoek gaan naar een goede consultant is een leuke tak van sport maar ook lastig. Het vereist wederzijdse interesse maar ook een klik en vertrouwen! wij zorgen er graag voor.....06 24 91 8888.

We gaan voor Goud! Maar zilver is ook heeeeeel goed!

03:30 vind ik geen tijd, maar voor Dafne Schippers kom ik mijn bed uit. Hardlopen is geweldig! Ik doe het zelf ook graag. Dafne ging in RIO zonder twijfel voor goud. Je zag haar enorme concentratie, een serieuze blik die geen twijfel aan haar inzet overliet en ze gooide alles wat ze had in de strijd. Maar…… het werd zilver…… En dat zorgt voor emoties, want de verwachtingen waren hoog gespannen en gezien haar fantastische prestatie bij het WK, zondermeer te begrijpen. Zilver… En is zilver dan echt een teleurstelling? Is dat terecht? DE wereldtop staat aan de start en die geven/krijgen het niet cadeau. Ze willen allemaal goud. Maar zilver is nog steeds supergoed. Bij Currentratio gaan we ook voor goud! Opdrachtgevers die een nieuwe kracht zoeken hoor ik het vaak zeggen. Supergoed natuurlijk om die positieve insteek te hebben, dat moet ook. Toch lijkt het soms zilver te worden, niet omdat het mindere mensen zijn maar omdat deze kandidaat net iets anders is als de man/vrouw die ze ervoor hadden. Of omdat een kandidaat wel een groot aantal aanknopingspunten heeft met de vacature maar niet alles... Zilver is ook dan nog steeds supergoed want het is tenslotte nog steeds edelmetaal? Trouwens.... soms blijkt het goud alsnog uit een niet verwachte hoek te komen. Heeft u Sharon van Rouwendaal de 10 km zwemmen in open water zien winnen? Goud! En Sanne Wevers nam het goud mee naar Nederland voor het turnen op de balk.Ze raakte geen moment uit evenwicht. Wilt u ook nieuw personeel of een interimmer met uitzicht op goud of zilver? Wij hebben oog voor talent....06 24 91 8888.
Copyright © 2024 Currentratio Sitemap Privacy Statement
Currentratio gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.